• Naslovna
  • Sport
  • Kadetkinje Mladosti 2000 se vratile sa 4 boda iz Posedarja i Novalje, starije cure izgubile od najjače momčadi lige

Kadetkinje Mladosti 2000 se vratile sa 4 boda iz Posedarja i Novalje, starije cure izgubile od najjače momčadi lige


Tekst i foto preuzeti s Feral News

Ovaj vikend je OK Mladost opet imao bogat program sa 3 utakmice.

Prvo su u subotu mlađe kadetkinje imale dvije utakmice. Ujutro su igrale protiv OK Posedarje, ekipe koja je u ovom rangu vrlo jaka. Početak je bio uspavljujući, prva dva seta su odigrale slabo, što su domaće igračice iskoristile i osvojile oba. U trećem setu su se kninske odbojkašice trgle, odigrale kako znaju i dobile ga bez većih problema. Konačnim rezultatom 1:2 osvojen je jedan bod (samo za ilustraciju, prošle godine je OK Posedarje obe utakmice dobilo 3:0).

Nakon što su cure shvatile da mogu i da su odigrale utakmicu ispod svoje razine, za popodnevnu utakmicu protiv OK Novalja su bile jako motivirane. Prvi set je bio ujednačen, ali u ostala dva su mladostašice odigrale kako treba i dobile bez većih problema. Uvjerljiva pobjeda od 3:0 i nova tri boda na kontu Mladosti 2000.

Danas su starije cure igrale u Kaštelima protiv najbolje momčadi lige – Kaštel Lukšić. Razlika je u kvaliteti ipak prevelika što se pokazalo i na rezultatu – 3:0 za domaću momčad.

Na slici su naše cure prije utakmice u Novalji, u društvu sa Mijom, igračem OK Zadar koji se tu zatekao u nekoj drugoj utakmici. Slijeva na desno: Andreja, Josipa, Mia, Sara, Marija, Matija, Gabriela i Anja. Ispred njih – Dominik zvani Mijo!
Idući vikend OK Mladost igra posljednje dvije utakmice u jesenskom dijelu – kadetkinje igraju protiv ŽOK Šibenik, a starije cure protiv OK Makarska.
Video Player

Izbornik