• Naslovna
  • Sport
  • Izvještaji s utakmica mlađih kategorija NK Dinara

Izvještaji s utakmica mlađih kategorija NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

ŠPIGETI: NK DINARA – HNK ŠIBENIK 1:2 (1:0)

Strijelci: Dujić Luka (ag) za NK Dinaru, a Štrkalj Duje i Labor Toma za HNK Šibenik

Domaći dječaci su vršili pritisak cijeli susret na vrata renomiranih gostiju. Stvarali su prilike, izlazili tri puta “oči u oči”, pogodili dva puta u gredu, ali danas nisu imali sreće. Gostima sve čestitke, jer su iz dva šuta pogodili gol i zasluženo idu kući pjevajući.

MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – HNK ŠIBENIK 0:1 (0:1)

Strijelac : Ivan Mučić (HNK Šibenik)

Još jedan derbi koji je bio sličan predhodno odigranoj utakmici između “Špigeta” istih momčadi. Domaćin je napadao, stvarao prigode, promašivao, a onda iz dvojbenog kaznenog udarca primio gol i izgubio utakmicu. Prosto je nevjerovatno iz kojih prigoda su domaći dječaci promašivali. Ne može im se ništa prigovoriti, samo trebaju nastaviti jako raditi, popraviti realizaciju i sve će doći na svoje mjesto.

KADETI: NK DEBELJAK – NK DINARA 1:9 (0:2)

Strijelci: Srećko Karna (5), Andreo Franjić (2), Daniell Karna i Arijan Komazec za NK Dinara, a Hajdinger Gabrijel za NK Debeljak.

Kadeti NK Dinara su odigrali dobru utakmicu u prvom povijesnom gostovanju u Debeljaku. Domaći igrači su davali otpor u prvom poluvremenu dok su imali tjelesne moći, međutim gosti su u drugom poluvremenu prebacili u veću brzinu i skladnom igrom deklasirali domaćina. Treba pohvaliti cijelu momčad, a pogotovo S. Karnu koji je postigao pet zgoditaka i probio se na čelo najboljeg strijelca lige. Isto tako ovom pobjedom kadeti NK Dinara su izbili na prvu poziciju i u zadnjem kolu očekuju drugoplasirani NK Zadar u Kninu.

Izbornik