• Naslovna
  • Društvo
  • U srijedu u Kninu prezentacija natječaja za novčane potpore udrugama, mjesnim odborima, vrtićima, školama, knjižnicama, domovima umirovljenika i turističkim zajednicama

U srijedu u Kninu prezentacija natječaja za novčane potpore udrugama, mjesnim odborima, vrtićima, školama, knjižnicama, domovima umirovljenika i turističkim zajednicama


1259759275m113Zaklada Kajo Dadić iz Splita održat će u srijedu, 4. rujna u 13 sati u prostorijama Ekološke udruge Krka (VII. Gardijske brigade 13) u Kninu prezentaciju natječaja za novčane potpore na kojoj će svi zainteresirani biti upoznati s uvjetima natječaja i mogućnostima prijave.

Riječ je o dva natječaja koja je raspisala Zaklada Kajo Dadić  u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Prvi natječaj pod nazivom „Naš doprinos zajednici“ raspisan je 15. ožujka ove godine i to za dodjelu financijskih potpora građanskim inicijativama koje se provode  u lokalnim zajednicama, s rokom prijave kontinuirano do 31. listopada ove godine. Pravo prijave ostvaruju udruge, mjesni odbori, zaklade te ustanove u državnom vlasništvu kao što su vrtići, škole, domovi umirovljenika, gradske knjižnice i turističke zajednice.

Drugi natječaj pod nazivom „Društveni kapital zajednice“ raspisan je 19. kolovoza ove godine i to za dodjelu financijskih potpora projektima razvoja društvenog kapitala zajednice , s rokom prijave do 19. rujna ove godine. Pravo prijave ostvaruju udruge registrirane u RH koje aktivno djeluju najmanje jednu godinu od dana registracije do dana raspisivanja natječaja.

Izbornik