• Naslovna
  • Politika
  • Nacionalno vijeće HDZ-a odbacilo žalbu nezadovoljnika iz kninskog HDZ-a

Nacionalno vijeće HDZ-a odbacilo žalbu nezadovoljnika iz kninskog HDZ-a


Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice večeras je u Zagrebu  odbacilo žalbu, odnosno pismo dvanaestorice kninskih HDZ-ovaca, piše Šibenski portal.

Nezadovoljnici iz kninskog HDZ-a žalili su se na odluku Županijskog odbora stranke o raspuštanju kninske Gradske organizacije HDZ-a te na odluku o imenovanju Povjerenstva i povjerenika Nikole Blaževića.

Potpisnici žalbe su mahom donedavni članovi najužega vodstva kninskoga HDZ-a i najbliži suradnici donedavne predsjednice kninskog HDZ-a Josipe Rimac.

– Nacionalno vijeće jednoglasno je odbacilo njihovu žalbu i apsolutno nije bilo ni najmanje mogućnosti da odluka bude drugačija jer smo, ja kao predsjednik i Županijski odbor, vrlo temeljito i na vrlo odgovoran način pristupili odluci – kazao je predsjednik županijske organizacije HDZ-a Nediljko Dujić za Šibenski portal te dodao da se kninska skupina jednostavno žalila bez argumenata.

Dujić je, referirajući se na zadnji odlomak pisma (preslika odlomka je na naslovnoj slici ovoga članka) napomenuo da je dio sadržaja pisma bio nesmotren i nedopustiv za HDZ.

– Takve sam izjave odbacio kao štetne i neprihvatljive. Takva politika HDZ-a ne može biti, nije bila ni jučer, ni danas, a ni sutra – kazao je.

Izvor vijesti: Šibenski portal (sibenskiportal.rtl.hr)

Foto: preslika zadnjeg pasusa i potpisa žalbe nezadovoljnika iz kninskog HDZ-a 

Izbornik