Izvještaji s utakmica NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

TIĆI: NK DINARA – NK MLADOST (TRIBUNJ) 10:0 (5:0)

Strijelci: Marko Đurić, Duje Grgat, Zvonimir Matić (3), Sandro Rajić (4) i Joso Stipaničev – autogol (NK Dinara)

Dječaci iz Knina su za protivnika imali simpatičnu momčad iz Tribunja. Tijekom cijele utakmice se igralo na jedan gol i golovi su padali kao na tekućoj vrpci. Sva djeca iz NK Dinara su pružila odličnu partiju, ali moramo spomenuti izvrsnog strijelca Sandra Rajića koji je svojom dalekometnom ljevicom četiri puta “rasparao” mrežu.

MLAĐI PIONIRI: HNK ŠIBENIK – NK DINARA 1:0 (0:0)

Strijelci: Kristijan Ilić (HNK Šibenik)

U pravoj borbenoj, taktičkoj utakmici domaćin je minimalno pobijedio, mada su gosti ostavili vrlo dobar dojam i mogu žaliti za svojim prigodama. Radilo se o dvije podjednake momčadi gdje su domaći dječaci iskoristili svoju priliku i na kraju im treba čestitati.Gostima pohvale na dobroj predstavi, ali je zakazala realizacija.

STARIJI PIONIRI: NK SOŠK (SKRADIN) – NK DINARA 3:8 (0:5)

Strijelci: Marijan Skorić (3) za NK Sošk, a Antonio Jozanović (3), Anđelo Štrbac (2),  Matej Ilić (2) i Bruno Cigić za Dinaru

Gosti su vrlo dobro otvorili susret i ranim postizanjem zgoditaka usmjerili utakmicu u jednom pravcu. U prvom poluvremenu je postojala samo jedna momčad na terenu, a onda u drugom poluvremenu domaći igrači se bude i brzim kontrama ugrožavaju gostujući gol. Čestitke svim igračima pobjedničke momčadi, a posebno trostrukom strijelcu Jozanoviću.

KADETI: NK JANJEVO (KISTANJE) – NK DINARA 1:3( 0:1)

Strijelci: Paško Antić (NK Janjevo), a Arijan Komazec (2) i Ivan Baković (NK Dinara)

Kninski mladići su se vratili sa teškog gostovanja neokrznuti. Utakmica je bila borbena, prava prvenstvena, gdje su gosti pokazali da su spremniji u svim segmentima nogometne igre i pred sam kraj utakmice riješili pitanje pobjednika. Cijela momčad NK Dinara je djelovala dosta organizirano i disciplinirano, a u svojim redovima ima lucidnog strijelca Arijana Komazeca koji je sa dva zgoditka riješio pitanje pobjednika. Točku na “I” je stavio Ivan Baković. Domaći dečki su dali svoj maksimum i kad se bolje tjelesno spreme, teško će tko odnijeti bodove iz Kistanja.

Izbornik