Izvještaji s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

ŠPIGETE: NK DINARA – HNK ŠIBENIK II 7:0 (6:0)

Strijelci: Dino Marić (4), Antonio Raič, Ivica Čančić i David Delač.

Najmlađi članovi NK Dinara tzv.”špigetići” još su jednom pokazali izvrsnu srčanost, nogometnu vještinu i znanje. Rezultat moramo spomenuti samo kao popratnu pojavu, a neizvjesnost pred utakmicu i radost poslije, ne može se opisati, već treba doživjeti. Čestitke svim dječacima koji su dali svoj maksimum, ali i navijačima koji su popunili tribine i vatreno ih bodrili kroz cijeli susret.

TIĆI: NK DINARA – HNK ŠIBENIK I 2:6 (0:1)

Strijelci: NK Dinara: Sandro Rajić i Mario Skejić, a Gabriel Vukičević, Leon Pulić, Marin Barišić, Karlos Bašić, Jan Grando i Karlo Baranović za HNK Šibenik.

Mada je domaći sastav ušao u utakmicu oslabljen, nije opravdanje za današnju lošu predstavu. Gosti su u svim elementima nogometne igre bili bolji i apsolutno “protutnjali” kroz Knin. Domaćim dječacima je nedostajalo “špirita” i kao da ih je promjena sata izbacila iz ritma. Gostima iz Krešimirovog grada sve čestitke za današnju prezentaciju, a domaćim klincima pouka da samo velikim radom i odricanjem mogu parirati boljem od sebe.

TIĆI: NK DINARA II – HNK ŠIBENIK II 0:6 (0:3)

Strijelci: Franko Ljubić, Toma Mrdeža, Filip Grubišić, Roberto Bedrica ,Bruno Mišura i Luka Mikulić (AG)

I u drugoj utakmici u uzrastu” Tića” gosti su bili puno bolji i pokazali raskošan talent.J oš veća razlika u kvaliteti dovela je do sigurne pobjede. Domaćim dječacima ne može se ništa zamjeriti, dali su koliko mogu u ovom momentu. Svi u klubu mogu biti sretni da je na ove tri utakmice prodefiliralo 60 djece.

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – NK DOŠK 4:3 (2:1)

Strijelci: Anđelo Štrbac(2), Bruno Cigić i Matej Ilić za NK Dinara, a Stipe Šparanda (2) i Antonio Režić za NK Došk.

U vrlo uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici domaći pioniri su došli do pobjede u posljednjim trenucima. Gosti su se pokazali kao čvrst protivnik i prijetili su do samog kraja. Sigurno da treba spomenuti dva gola Štrbca, koji je dostojno zamijenio odsutnog kapetana Ivića, lucidne zgoditke Cigića i Ilića za domaćina, ali bilo bi nepošteno ne spomenuti dvostrukog strijelca za goste Šparandu i Režića koji je postigao gol sa centra uz pomoć bure i s pravom od subote nosi novi nadimak Sigurdsson 2. Željeli bi pozvati sve ljubitelje nogometa na pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa u utorak (31.10.2017.) u 14 sati na igralište podno Tvrđave gdje se sastaju NK Dinara – NK Velebit (Benkovac) u uzrastu stariji pioniri.
KADETI: NK DOŠK – NK DINARA 0:4 (0:2)

Strijelci: Arijan Komazec (2), Srećko Karna i Ivan Babić (KU)

Gosti su cijeli susret proveli na protivničkoj polovici, dominirali, stvarali prigode i potpuno zasluženo nose kući nova tri boda. Očigledno da je povratnik iz Šibenika Komazec oplemenio napad Kninjana, S.Karna nastavlja dobru reputaciju uspješnog strijelca, a Babić najuspješnijeg izvođača kaznenih udaraca. Ovom pobjedom Kninski mladići su izbili na drugu poziciju i u utorak igraju doma derbi protiv prvoplasiranog NK Velebita iz Benkovca.

Foto: Miroslav Čalić

Izbornik