Izvještaji s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

MLAĐI PIONIRI: NK JOSO BEGO – NK DINARA 0:0

U pravoj borbenoj utakmici zaslužena podjela bodova. Gosti su se postavili čvrsto ispod lopte orjentirajući se na protuudare. Domaći su imali prividnu dominaciju koja se nije mogla realizirati zbog dobro postavljenog bloka mladih igrača NK Dinare. Obje momčadi su stvorile po nekoliko dobrih prilika, ali oba vratara su bila na visini zadaće. Treba čestitati svim akterima na velikom trudu, ali nekako posebno treba pohvaliti mladog golmana gostiju Ivana Kološa koji je branio izvanredno, iako je bio pod temperaturom.

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – NK RUDAR (SIVERIĆ) 7:0 (2:0)

Strijelci:Toni Ivić (3), Nikola Kulauzov, Ante Zore, Matej Ilić i Špiro Uvodić.

Domaći dječaci su odigrali solidnu utakmicu i u svim elementima nogometne igre nadvisili susjede iz Siverića. Posebno je bio raspoložen kapetan Ivić, ali čestitke idu svim igračima. Ovo je bio dobar poziv za srijedu u 15 sati gdje pioniri NK Dinara igraju pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa protiv vrlo dobre momčadi NK Velebit iz Benkovca.

KADETI: NK ZAGORA – NK DINARA 3:4 (1:3)

Strijelci: Ivo Vučenović, Šime Maleš i Ivan Tabula za domaćina, a Arijan Komazec (2) i Srećko Karna (2) za goste.

Kadeti NK Dinara umalo su od “gotovine napravili veresiju”. Imali su sigurno vodstvo, dominaciju, stvorili veliki broj šansi, a do pobjede su došli pred sam kraj utakmice. Čestitke cijeloj momčadi, poglavito dvojici strijelaca. Međutim, današnja utakmica je proslavila domaćeg vratara Matetića koji je uz četiri primljena gola obranio desetak “zicera” i sa pravom nosi epitet najboljeg pojedinca utakmice.

Izbornik