• Naslovna
  • Sport
  • Zajednica sportova raspisala Javni poziv za prikupljanje pisanih prijedloga programa za izradu Programa javnih potreba u sportu

Zajednica sportova raspisala Javni poziv za prikupljanje pisanih prijedloga programa za izradu Programa javnih potreba u sportu


Zajednica sportova Grada Knina raspisala je Javni poziv za prikupljanje pisanih prijedloga programa za izradu Programa javnih potreba u sportu Grada Knina u 2018. godini.

Prijedlozi se trebaju odnositi na jednu od sljedećih pet aktivnosti, poslova ili djelatnosti: treninzi i natjecanja sportaša, sport učenika, sport osoba s invaliditetom i osoba oštećena sluha, sportsko rekreacijske aktivnosti građana te organizacija međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi.

Prijedlozi se moraju dostaviti Zajednici sportova Grada Knina na adresu Zvonimirova 7b, najkasnije do 11. studenoga ove godine.

Uz obrasce (opći obrazac i obrasci opisa programa i proračuna programa) potrebno je dostaviti izvadak iz registra – preslika (za udruge izvadak iz Registra udruga RH ili preslika važećeg Rješenja o upisu u Registar udruga), presliku isprave kojom se dokazuje stručna osposobljenost osoba koje će realizirati prijavljeni program (diploma i licenca za trenere), kopija zapisnika sa zadnje sjednice Skupštine kao i potvrdu da udruga djeluje u mandatu, presliku obavijesti o upisu u Registar sportskih djelatnosti, potvrdu o upisu u Registar neprofitnih organizacija (za udruge) te potvrdi o istinitosti i točnosti podataka.

Evo i svih pripadajućih dokumenata i obrazaca u vezi ovoga javnog poziva:

Odluka o raspisivanju poziva

Javni poziv

Kriteriji za javni poziv

Upute za javni poziv

Financijski plan za 2018.

Izjava o točnosti podataka

Obrazac – individualni sportovi

Obrazac – sportske manifestacije

Obrazac – sportsko rekreacijske aktivnosti građana

Obrazac – ekipni sportovi

Obrazac – sportaši sa invaliditetom

I. Š.

Izbornik