Izvještaji s utakmica NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

TIĆI: NK JOSO BEGO – NK DINARA 2:2 (1:1)

Strijelci: Dominik Juraga (2) za NK Joso Bego, a David Kardov i Jozo Žuljević za NK Dinara.

U pravoj borbenoj, žustroj utakmici po neravnom terenu, obje momčadi su pokazale neosporni talent i krajnji rezultat je realan odnos snaga na terenu. Gosti su pokazali karakter jer su se vratili u igru poslije primljenog zgoditka, ali nisu zadržali koncentraciju do kraja utakmice. Treba pohvaliti Kninske 10-godišnjake koji su jedna vrlo kompaktna skupina dječaka pa trener Asić ima “slatke brige” kako sastaviti momčad.

MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – NK VODICE 2:1 (2:0)

Strijelci: Josip Samardžija i Ante Džapo (NK Dinara), a Roko Babić (NK Vodice)

Domaći dječaci su vrlo dobro otvorili utakmicu, postigli zgoditak, pritiskali, promašili još nekoliko dobrih prigoda i u smiraj prvog poluvremena zabili i drugi pogodak. Drugo poluvrijeme ritam je malo pao, gosti su uspjeli postići gol, ali domaćin je čvrsto držao situaciju u svojim rukama. Pohvala svim akterima današnje utakmice koji su pokazali iznimnu borbenost i htjenje po hladnoj buri.

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – NK VODICE 2:3 (2:2)

Strijelci: Antonio Jozanović i Bruno Cigić (NK Dinara), a Toni Dilber(2) i Franko Brnadić za NK Vodice.

Obje momčadi su pokazale solidnu igru, promašile po nekoliko prilika, a gosti su u zadnjoj minuti došli do pobjede. Domaći igrači imaju za čim žaliti jer su prilike Jozanovića i Ilića mogle odvesti utakmicu u drugom smjeru. Gostima čestitke, jer ponuđeno su uzeli, a domaćim igračima svaka hvala za igru dok su imali daha. Kad se podignu u optimalno tjelesno stanje bit će to dobra momčad. Treba napomenuti da će ove dvije ekipe sastati u finalu Županijskog kupa u četvrtak (12.10.2017.) na S.R.C.”Račice” u Vodicama.

KADETI: NK DINARA – NK VELEBIT (GRAČAC) 7:1 (2:1)

Strijelci: Ivan Babić(2) Ivan Kušeta, Arijan Komazec, Luka Vugrek, Ivan Baković i Daniell Karna.(NK Dinara),a Vlatko Kralj (NK Velebit)

U prvom poluvremenu, mada su domaći igrači vodili, nisu odigrali kako objektivno mogu. Gosti solidni, poveli, imali još dvije prilike i ugasili se. U drugom poluvremenu kninski dječaci su odigrali maestralno, postigli pet zgoditaka, jedan ljepši od drugog, a ako treba posebno neki izdvojiti, to je treći zgoditak Komazeca koji je prelomio utakmicu. Čestitke svim sudionicima današnje utakmice na fer i korektnom ponašanju.

Izbornik