• Naslovna
  • Društvo
  • Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja: Radionica o javnom govoru, izložba, dječja predstava

Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja: Radionica o javnom govoru, izložba, dječja predstava


U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Knin od 2. do 8. listopada obilježit će se 11. po redu Tjedan cjeloživotnog učenja.

U ponedjeljak će se u prostorijama Pučkog učilišta s početkom u 10 sati održati  interaktivna radionica na temu „Javni govor“. Sudjelovat će zaposlenici Grada Knina, gradskih ustanova i nevladinih udruga koje djeluju na području Knina, a kojima će ova radionica pomoći u usavršavanju vještina koje su potrebne u njihovom radu.

U srijedu će se u prostorijama Gospodarske komore u Kninu s početkom u 19 sati svečano otvoriti izložba amaterske slikarice Anite Poljak. Na izložbi nazvanoj „Čudesni svijet Anite Poljak“ moći će se pogledati “radovi koji naprosto pršte od bajkovitih prizora pa nas tiho i čudesno uvode u tople prostore prvih bajki koje smo kao djeca vrlo emotivno doživljavali“. Izložba će biti otvorena do 15. listopada.

U petak će se u Domu HV-a s početkom u 10 sati u izvedbi Teatra “Tvornica smijeha”održati dječja predstava: „Tajna života“. Edukativnoj predstavi za djecu predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole prisustvovat će djeca Dječjeg vrtića Cvrčak, Osnovne škole Dr. Franje Tuđmana i Udruge osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej.

I. Š.

Izbornik