• Naslovna
  • Društvo
  • Nikola Blažević izabran za novog predsjednika Partnerskog Vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije

Nikola Blažević izabran za novog predsjednika Partnerskog Vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije


Zamjenik župana Nikola Blažević izabran je za novog predsjednika Partnerskog Vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije.

„Zahvaljujem se članovima Skupštine na ukazanom povjerenju, te dosadašnjem predsjedniku Zoranu Smoliću na višegodišnjem vođenju Partnerskog Vijeća za tržište rada“- kazao je novoizabrani predsjednik Nikola Blažević i naglasio je da će dati osobni doprinos u pripremi Strategije razvoja ljudskih potencijala sukladno županijskoj razvojnoj strategiji.

„U narednom mandatnom razdoblju očekujem aktivnije sudjelovanje članova PVTR u ostvarenju ciljeva i zadataka zbog kojih je Partnersko Vijeće za tržište rada Šibensko-kninske županije i ustrojeno“- dodao je Blažević.

Na današnjoj Skupštini – glavnoj sjednici Sporazuma „Parterskog Vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije“ održanoj u Šibeniku u prostorijama studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, uz novog predsjednika Nikolu Blaževića, izabran je i dopredsjednik Luka Petrina, te 11 članova izvršnog odbora.

Partnersko vijeća za tržište rada (PVTR) je politička inicijativa čija je dugoročna svrha stvaranje preduvjeta koji će ojačati ljudske resurse i poboljšati sliku na tržištu rada u Šibensko-kninskoj županiji. Opći cilj projekta je podrška razvoju lokalnih dionika u definiranju, stvaranju i provođenju politika zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa na području Šibensko-kninske županije dok je specifični cilj jačanje kapaciteta Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije.

Tekst i foto: http://sibensko-kninska-zupanija.hr

Izbornik