EU novci: Objavljene upute za prijavitelje


Jedinica za intervencijski plan 25 milijuna eura vrijednog “Programa Integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima”. objavila je Upute za prijavitelje za javni poziv “Razvoj i provedba programa za društvenu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradu Kninu”.

Rečeno kolokvijalno i razumljivo svima – riječ je o uputama za natječaj namijenjen primarno udrugama u cilju dodjele bespovratnih sredstava, a sve u okviru velikoga EU programa kojim je Kninu odobreno 25 milijuna eura.

Tijekom listopada, odnosno studenoga ove godine predviđeno je objavljivanje spomenutog poziva namijenjenog financiranju projekata poboljšanja društvene kohezije, razvoja kompetencija te društvene aktivacije ranjivih skupina. Taj poziv namijenjen je primarno udrugama civilnog društva, ali isto tako i institucijama pa i gospodarstvenicima i to za provedbu projekata socijalnog karaktera na području grada Knina.

Prije objavljivanja poziva, uslijedit će javna rasprava te su stoga i objavljene spomenute upute za prijavitelje koje možete pogledati i preuzeti OVDJE

Jedinica za intervencijski plan poziva sve zainteresirane da se, nakon što pročitaju upute, uključe u javnu raspravu, a svoje komentare, sugestije i kritike na Upute za prijavitelje pošalju na e-mail adresu rasprava@knin.hr najkasnije do ponedjeljka, 25. rujna.

Nakon toga će se svi objedinjeni komentari proslijediti nadležnom Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, izvijestio je voditelj Jedinice za intervencijski plan i kninski dogradonačelnik Marijo Ćaćić.

I. Š.

Izbornik