• Naslovna
  • Crna kronika
  • Opio se, uznemiravao psa i dijete, dobio po sebi palicom, pao – i zadobio ozljede opasne po život

Opio se, uznemiravao psa i dijete, dobio po sebi palicom, pao – i zadobio ozljede opasne po život


Opio se, uznemiravao psa i dijete, dobio po sebi palicom, pao i – zadobio ozljede opasne po život. Udarač i njegova pomagačica koja je sakrila palicu – zaradili kaznenu prijavu. Tako bi se ukratko mogao opisati incident koji se dogodio u Vrpolju u nedjelju.

Evo i cjelovitog policijskog izvještaja:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za tjelesnu ozljedu iz nehaja, na štetu 53-godišnjaka, dok je 25-godišnjakinja osumnjičena za pomoć osumnjičenom nakon počinjena ovog kaznenog djela.

Osumnjičeni je 10. rujna oko 11,55 sati u Vrpolju, ispred svoje obiteljske kuće prilikom uznemiravanja njegova psa, a tim i njegova dvomjesečnog djeteta, improviziranom palicom nekoliko puta udario oštećenog, koji je tom prilikom bio u vidno alkoholiziranom stanju. Nakon toga oštećeni se udaljio s mjesta događaja, a potom je u neposrednoj blizini pao i zadobio teške i po život opasne ozlijede. Zbog zadobivenih ozljeda oštećeni je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Kninu.

Potom je osumnjičeni u namjeri prikrivanja sredstva kojim je kazneno djelo počinjeno, improviziranu palicu dao osumnjičenoj 25-godišnjakinji, koja je s ciljem da osumnjičenom pomogne da ne bude otkriven, palicu odbacila u metalni kontejner u Kninu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv osumnjičene 25-godišnjakinje će biti podnijeta kaznena prijava, tom Državnom odvjetništvu, redovnim putem.”

I. Š.

Izbornik