• Naslovna
  • Društvo
  • Premijer Andrej Plenković danas će prije sjednice Vlade posjetiti DIV te se sastati s kninskim gradonačelnikom Markom Jelićem i županom Goranom Paukom

Premijer Andrej Plenković danas će prije sjednice Vlade posjetiti DIV te se sastati s kninskim gradonačelnikom Markom Jelićem i županom Goranom Paukom


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković danas će u 13 sati posjetiti Tvornicu vijaka DIV. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić i ministar financija Zdravko Marić.

“DIV grupa jedna je od značajnih grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu. Grupacija posjeduje više tvornica za toplo i hladno kovanje, kao i tvornice prerade limova i ostalih lakih konstrukcija i strojnih dijelova.”, stoji u najavi posjeta na službenim stranicama Vlade RH.

U 13.30 sati, uoči početka sjednice Vlade u Kninu, premijer Andrej Plenković sastat će se s gradonačelnikom Grada Knina Markom Jelićem i županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom.

Izjava za medije premijera Plenkovića predviđena je po završetku sjednice Vlade.

Izvor: Službena stranica Vlade RH https://vlada.gov.hr

Izbornik