Na Marunuši 2. i 3. kolovoza “Oluja sportova”


U organizaciji sportskih klubova grada Knina na Marunuši će se 2. i 3. kolovoza u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja održati turnir “Oluja sportova”.

Turnir je osmišljen kao dvodnevna prezentacija sportova u Kninu na rekreacijskoj zoni Marunuša uz rijeku Krku. Tijekom dva dana djeci i mladima prezentirat će se šest različitih sportova te im se pružiti prilika da se okušaju i natječu u sportu prema vlastitom izboru.

– Cilj turnira je pokrenutii i privući djecu i mlade za boravak uz rijeku Krku i rekreativno bavljenje sportom. Zato pozivamo sve osnovnoškolce, srednjoškolce i studente da nam se pridruže i okušaju u sportovima u kojima možda do sada nikada nisu – pozivaju organizatori.

Natjecanja će se održavati u poslijepodnevnim satima. Prvoga dana na rasporedu su biciklizam (BK Adrion Oros), taekwondo (TK Olympic) i penjanje.

Drugoga dana na rasporedu su odbojka (OK Mladost 2000), taekwondo (TK DIV Knin), ribolov (ŠRD Krka) i stolni tenis (STK Knin).

Zainteresirani se mogu prijaviti na mjestu događanja ili na facebook stranicama Biciklističkog kluba Adrion Oros i OK Mladost 2000.

I. Š.

Izbornik