• Naslovna
  • Društvo
  • Prijavite se i gledajte turnir Oluja kup 2017. i pomognite djeci iz Karate kluba Knin

Prijavite se i gledajte turnir Oluja kup 2017. i pomognite djeci iz Karate kluba Knin


Grupa vrijednih entuzijasta iz Udruge navijača hrvatske reprezentacije „Sinovi Oluje“ Knin ove godine po četvrti put organizira nogometni turnir Oluja kup i ponovno će svi prikupljeni prilozi biti namijenjeni u humanitarne svrhe, ovaj put djeci iz Karate kluba Knin kako bi imala adekvatnu opremu za trening.

Turnir će se i ove godine održati na igralištu OŠ Dr. Franje Tuđmana i to od 26. do 30. srpnja, a ulaz za gledatelje bit će slobodan. Oluja kup 2017. održava se u povodu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Pripreme za turnir već su počele uređenjem zaštitne žice na igralištu iza gola te sređivanjem samih golova.

Uplate su 300 kuna po momčadi i primaju se do 25. srpnja kada će biti i izvlačenje parova. Timovi na terenu imat će 5+1 igrača, a igrat će se dva puta po 15 minuta. Prva tri tima dobit će pehare.

Opet će se organizirati i velika humanitarna lutrija s bogatim nagradama, a sav prihod namijenit će se za kupnju opreme za trening djeci iz Karate kluba Knin.

Za nagrade za lutriju zainteresirani se još mogu javiti i to na brojeve mobitela: 091/896 65 24 ili 091/539 79 65. Ovaj humanitarni moment postaje već zaštitni znak turnira i svaki put se ukjučuje sve više sponzora te su nagrade bogatije.

Prije početka turnira organizatori će kod Spomenika hrvatske pobjede Oluja 95 položiti vijenac za sve poginule hrvatske branitelje.

Gosti na turniru bit će kninski prijatelji iz MNK Karlobag, a u okviru događanja predviđena je i revijalna utakmica djece iz NK Dinare, budućih zvijezda Oluja kupa.

I. Š.

Izbornik