• Naslovna
  • Crna kronika
  • Policija stala na kraj mladoj kninskoj bandi: Krali piće i novac, provozali se tuđim automobilom pa ga išarali sprejem…

Policija stala na kraj mladoj kninskoj bandi: Krali piće i novac, provozali se tuđim automobilom pa ga išarali sprejem…


Kninska policija stala je na kraj mladoj četvoročlanoj kninskoj bandi. Najprije su ukrali piće i novac, pa uzeli tuđi automobil i malo se provozali, pa izišli iz automobila i zašarali ga sprejem… Dobar scenarij za film B produkcije…

Evo što kaže izvještaj PU Šibensko-kninske:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka, 20-godišnjakom i maloljetnikom, osumnjičenima za ukupno osam kaznenih djela, od čega tri kaznena djela teške krađe i jednu krađu, te po dva kaznena djela uništenja i oštećenja tuđe stvari i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, sve na području Knina u razdoblju od kolovoza 2016.g. do srpnja ove godine.

Utvrđeno je da je jedan od devetnaestgodišnjaka počinio sva navedena kaznena djela i to zajedno s drugim devetnaestogodišnjakom i maloljetnikom provalio u frizerski salon iz kojeg su ukrali novac, u automat s pićem i slatkišima iz kojeg su ukrali pića, te u diskont iz kojeg su također ukrali piće, te s 20-godišnjakom neovlašteno uzeo osobni automobil kojim su se koristili, a zatim ga ostavili, te tom prilikom s maloljetnikom oštetio automobil na način da su ga išarali sprejem.

Ovaj devetnaestogodišnjak se također sumnjiči da se neovlašteno koristio još jednim osobnim automobilom, te da je oštetio pano turističke zajednice, kao i da je ukrao mobitel.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dvojica 19-godišnjaka i dvadesetogodišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, dok prema maloljetniku slijedi kaznena prijava redovnim putem.”, stoji u policijskom izvještaju.

Foto: Plakat filma iz 1983. godine

I. Š. 

Izbornik