Izvještaji s utakmica NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

KADETI: NK DINARA – NK ARBANASI 1:1 (0:0)

Strijelci: Daniell  Karna (NK Dinara) i David Katuša (Arbanasi)
U posljednjem nastupu pred svojom publikom domaći sastav je odigrao solidnu utakmicu, koja nije rezultatski materijalizirana. Kninski mladići su solidno otvorili susret, dominirali i stvorili nekoliko prilika da bi D. Karna solo prodorom i odmjerenim šutom donio vodstvo svojoj momčadi. Gosti su se opredijelili na kontranapade i uspijeli su preko najboljeg strijelca lige Katuše doći do remija.
Na kraju treba pohvaliti ove krasne kninske dečke koji su cijelu godinu predano trenirali i uspjeli osvojiti treće mjesto od devet momčadi u 3. HNL Jug.
STARIJI  PIONIRI: NK DINARA – NK DOŠK 4:1 (2:0)
Strijelci: Marko Koluvija (2), Tomislav Baković i Filip  Damjanović (NK Dinara), a Ivan Šperanda (NK DOŠK)
Na završetku sezone odlična igra koja je mogla oduševiti sve poklonike nogometa. Domaćin je krenuo furiozno i poveo lijepim zgoditkom Bakovića iz slobodnog udarca da bi nakon toga predivan centaršut Ivića Damjanović sproveo u mrežu. Koluvija se potrudio za mirnu završnicu postigavši dva zgoditka. Gosti su stalno prijetili i uspijeli su preko Šperande poentirati. Treba pohvaliti domaćeg vratara Bajića koji je u par navrata reagirao izvrsno, a pogotovo kad je obranio kazneni udarac. Na kraju sezone sve čestitke pionirima NK Dinara koji su osvojili drugo mjesto na tablici.
Autorska prava: Huknet/MEDIAN kreativna rješenja, Šibenik

Izbornik