• Naslovna
  • Politika
  • Marko Jelić: Građani su prepoznali jasnu viziju budućnosti i opstanka grada

Marko Jelić: Građani su prepoznali jasnu viziju budućnosti i opstanka grada


Dr. sc. Marko Jelić, nezavisni kandidat za kninskog gradonačelnika koji je sinoć osvojio najviše glasova (48,66 posto) komentirao je za Huknet rezultate izbora naglasivši kako su građani prepoznali jasnu viziju budućnosti i opstanka grada.

– Izbori su kulminacija demokratskog procesa i tada građani donose odluke o budućnosti svojih mjesta življenja. Rezultati koje je polučila naša lista i ja kao kandidat za gradonačelnika su odraz prepoznavanja jasne vizije budućnosti i opstanka grada i njegovih žitelja. Građani su osjetili nadu i mogućnost da osobno utječu na svijet oko sebe – kazao je Jelić i ustvrdio kako su on i lista koju predvodi relativni pobjednici izbora.

– Polučili smo izniman rezultat i relativni smo pobjednici u ovom trenutku, bez obzira što HDZ ima jednog vijećnika više. Nadam se da će u drugom krugu odaziv birača biti jednak i da će se povoditi vlastitim stavovima te se oduprijeti pritiscima i prijetnjama kao što su uspjeli i u prvom krugu. Zahvaljujem se svim glasačima na sudjelovanju u izborima i na podršci koju su nam pružili, ovo je preloman trenutak za opstanak i preživljavanje Knina i to građani shvaćaju i osjećaju. Također želim istaknuti da su svi oni pokazali iznimnu hrabrost i ovo je u biti njihova pobjeda, bez obzira na konačni rezultat. Napokon se govori i izražava slobodno. Hvala im svima – zahvalio se Jelić.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Foto: Šibenik In

Izbornik