• Naslovna
  • Politika
  • Završni predizborni skup NL Marka Jelića: Knin ćemo učiniti boljim ili ćemo umrijeti pokušavajući

Završni predizborni skup NL Marka Jelića: Knin ćemo učiniti boljim ili ćemo umrijeti pokušavajući


– Moramo odlučiti idemo li dosadašnjim smjerom koji za rezultat ima iseljavanje Ili ćemo promijeniti smjer i krenuti ka oporavku gospodarstva – ovim je riječima nezavisni kandidat za kninskog gradonačelnika dr. sc. Marko Jelić započeo večeras svoje obraćanje na završnom predizbornom skupu Nezavisne liste koju predvodi.

Budućnost grada je u poljoprivredi, turizmu i vodi – istaknuo je Jelić.

– Grad mora preuzeti inicijativu i to kroz društveno odgovorno gospodarenje onim što možemo sad regrutirati, a to su Krka, Dinara i tvrđava. Drugim riječima, poljoprivreda i turizam i naravno naše najveće bogatstvo, a to je voda. To je naš smjer i to znači početi s onim što imaš. Knin ima priliku rasti, okružen Nacionalnim parkovima i parkovima prirode, prožet brojnim rijekama i Dinarom iz koje izviru. Poslovi moraju biti dostupni svima bez obzira na porijeklo i stranačku pripadnost i vjerujte mi hoće. Knin je naš, učinit ćemo ga boljim ili ćemo umrijeti pokušavajući. Mi imamo san, koji uz puno poštenog rada može postati Knin po mjeri čovjeka i djeteta – kazao je Jelić.

Osvrnuo se i na protukandidate.

– Kad ste nas već prozvali da smo sanjari i trodimenzionalni iluzionisti, da su restorani, stari dio grada, mostovi i sve ostalo što smo pripremili i postavili kao prioritete samo snovi i skupovi lijepih ideja, pa zašto ih vi niste pripremili i iznijeli, zašto ih niste proveli, imali ste vremena, novca i moći – postavio je pitanje Jelić.

Na završnom predizbornom skupu NL Marka Jelića obratili su se i kandidati za njegove zamjenike Marijo Ćaćić i Kristina Perić, a predstavljeni su i svi kandidati za Gradsko vijeće.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik