• Naslovna
  • Politika
  • Održan završni predizborni skup HDZ-a u Kninu; Rimac: U našim porukama nema vrijeđanja i mržnje, naše poruke su da gradimo Knin zajedno

Održan završni predizborni skup HDZ-a u Kninu; Rimac: U našim porukama nema vrijeđanja i mržnje, naše poruke su da gradimo Knin zajedno


– Od 2005. godine do danas trudim se služiti vam, biti vam na usluzi, biti vaša gradonačelnica, dostupna za sve ljudske probleme – započela je svoje obraćanje članovima i simpatizerima stranke te građanima Knina kandidatkinja HDZ-a za kninsku gradonačelnicu Josipa Rimac na završnom predizbornom skupu HDZ-a održanom večeras na glavnom kninskom trgu.

A onda je najavila konkretne planove za budućnost.

– Od 2013. godine smo predano radili na jednom projektu koji će sigurno promijeniti sliku grada Knina. Upravo tim projektom vrijednim 25 milijuna eura oživjet ćemo i valorizirati kninsku tvrđavu, uredit ćemo staru gradsku jezgru, uredit ćemo šetnicu Krkom od izvora do sastavaka, ali nismo zaboravili ni na gospodarstvo, ni na naše poduzetnike i obrtnike. Nismo zaboravili ni na naše udruge. Već za nekoliko dana bit će dostupan 21 milijun kuna bespovratnih sredstava za udruge i ustanove. Također, sprema se natječaj za naše poduzetnike. Činimo sve da naš Knin bude što ugodnije mjesto za življenje svima – kazala je kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu te je najavila posebnu sjednicu Vlade RH posvećenu Kninu koja će se održati u kolovozu ove godine.

Osvrnula se i na protukandidate.

–  Naši oponenti nam mogu spočitavati naša postignuća, ali to mogu virtualno na društvenim mrežama. I mi se služimo društvenim mrežama, ali u našim porukama nema vrijeđanja, nema mržnje. Naše poruke su da gradimo Knin zajedno. Naši oponenti su izgubili taj program o kojem su govorili jako brzo i prešli su na obračune na osobnoj razini. I to zato što stvarnog programa nemaju. Njihov program nije realan ni ostvariv. Digitalno doba dalo im je mogućnost raznih 3D animacija. Za tren oka napravite restoran i uredite tvrđavu kako ste sanjali. Ali to nema realno uporište. Oni ne znaju što su ovlasti grada – kazala je Rimac i pozvala članove stranke i simpatizere da odnesu pobjedu već u prvom krugu.

Na završnom predizbornom skupu HDZ-a nazočili su član Središnjeg odbora HDZ-a te ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić, državni tajnik u Ministarstvu branitelja Ivan Vukić, savjetnik Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović Ante Deur, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić, kandidati za župana i dožupana Goran Pauk i Nikola Blažević, kandidati za kninske dogradonačelnike Tomislav Vrdoljak i Slaven Ivić kao i kandidati za Gradsko vijeće i županijsku skupštinu.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik