Danas u 17 sati na Krčiću Likovna kolonija Čarobnog svijeta


Piše: Anita Ercegovac

Udruga Čarobni svijet  aktivno  provodi projekt “Čarolija s Krkom”. Projekt je to s kojim je naša udruga aplicirala na natječaj NP Krka i dobila vrijedan iznos od 30.000,00 kuna.

Raznovrsnim aktivnostima kroz projektom želimo djecu naučiti kako biti odgovoran prema prirodi, kako je čuvati i štititi. Ujedno želimo, uključujući djecu, uključiti i roditelje kako bi zajednički gradili pozitivne stavove o prirodi i njenom očuvanju.

U projekt sudjeluju svi volonteri Udruge Čarobni svijet, roditelji i drugi odrasli koji djeluju za dobrobit okoliša u našoj sredini.

Planiran je niz aktivnosti kao što su ekološke radionice za djecu u udruzi i na otvorenom, jednodnevni izlet u NP “Krka”, zabavno- rekreativno druženje uz rijeku Krku, dječje likovne kolonije i izložba radova na temu Krke. Još niz aktivnosti u narednom razdoblju razveselit će naše najmlađe članove, ali i sve ostale građane koji već tradicionalno posjećuju naša događanja.

Do sada smo obiležili Dan voda, Dan planeta zemlja, sudjelovali u “Zelenoj čistki”, a sada nam slijedi likovna kolonija za djecu koja će se održati 12. 5.  u 17:00 sati na Krčiću. Uz djecu sudjelovat ce i odrasli slikari, a sva nastala umjetnička djela prigodno ćemo izložiti i prezentirati. Pozivamo sve građane da dođu i provedu ugodno popodne uz prirodu i umjetnost.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik