• Naslovna
  • Sport
  • Izvještaji s utakmica mlađih kategorija NK Dinara

Izvještaji s utakmica mlađih kategorija NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

TIĆI: NK DOŠK – NK DINARA 5:3 (1:3)

STRIJELCI: Pranić i Mešin (4) za NK DOŠK, a Jankelić (2) i Paolo Štrbac za NK Dinaru.

Dječaci iz Knina su u prvom poluvremenu uhvatili na “spavanju” protivničku obranu i iz par kontri došli do vodstva od dva gola razlike. Međutim, u drugom poluvremenu domaćin je prebacio u “veću” brzinu i golovima Karla Mešina došao do zaslužene pobjede.

MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – NK MIHOVIL 3:1 (1:1)

STRIJELCI: Samardžija (2) i Nikša Lubina za NK Dinaru, a Deković za NK Mihovil

Možemo reći da je utakmica bila jako lijepa za gledati, jer su oba protivnika težila pobijediti u otvorenoj igri. Domaćin je uspio savladati goste zgodicima Samardžije i Lubine i propustiti nekoliko prigoda gdje je lopta udarala u gredu. Gosti su uvijek bili opasni u protunapadu, ali domaći vratari su bili na visini zadaće.

KADETI: NK DINARA – NK VELEBIT 0:0

U derbiju između drugog NK Velebita i trećeg NK Dinare, domaći igrači imaju za čim žaliti. Naime, prilike Blaževića (greda) u prvom poluvremenu i Vugreka u zadnjoj minuti utakmice kada je sa pet metara glavom prebacio gol daju za pravo navedenoj konstataciji. Gosti su veoma dobra momčad, međutim naišli su na dobro organiziranu i elastičnu obranu domaćina koji je imao plan igre i brzim kontranapadima stvarao prigode. Dečkima NK Dinare sve pohvale za trud, a gosti su gubitkom dva boda umanjili šanse za prvo mjesto.

KADETI: NK ZRMANJA (OBROVAC) – NK DINARA 0:4 (0:2)

STRIJELCI: Blažević(2), Karna Srećko i Brkić(AG)

Kninski mladići su sa pola snage “preplivali” Zrmanju. Razlika u kvaliteti je došla do izražaja. Vrijedno spomena su dva zgoditka Tonija Blaževića koja su ga izbacila na čelo ljestvice najboljeg strijelca (15), a u stopu ga prati i Srećko Karna (12). Treba pohvaliti i vratara Lalića koji je obranio kazneni udarac. Ovom pobjedom igrači NK Dinare su “zabetonirali” treću poziciju i naredna četiri kola mogu igrati rasterećeno.

STARIJI PIONIRI – SLOBODNI

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik