• Naslovna
  • Politika
  • Bernardić u Kninu na predstavljanju kandidature Mirka Antunovića: Kninu treba brza cesta

Bernardić u Kninu na predstavljanju kandidature Mirka Antunovića: Kninu treba brza cesta


Predsjednik SDP-a Davor Bernardić bio je danas u Kninu na službenom predstavljanju kandidature Mirka Antunovića za gradonačelnika Knina.

Za razvoj Knina nužna je prometna povezanost, naglasio je u svom izlaganju šef najjače oporbene stranke u Hrvatskoj.

– Moramo osigurati da Šibensko-kninska županija dođe na put rasta i razvoja. Jedan od preduvjeta je bolje povezati županiju kroz brzu cestu kako bi Knin bio bliže Šibeniku i obali, ali i svim ljudima koji žele posjetiti ovaj predivni kraj – rekao je Bernardić te pozvao Kninjane da svoj glas daju Antunoviću.

– Mirko Antunović je moj kolega fizičar. On je precizan čovjek otvorena srca koji je cijeli svoj život uložio u obrazovanje radeći s djecom i mladima i potičući ih da daju ono najbolje od sebe.  Dopustite tom mladom čovjeku da potakne Knin da da ono najbolje od sebe – referirao je čelnik SDP-a.

Kandidat SDP-a za kninskog gradonačelnika Mirko Antunović je kao prigodu za razvoj Knina spomenuo 25 milijuna eura vrijedan EU projekt.

– U Kninu imamo dvadeset godina iste vladavine i dvadeset godina propuštenih šansi. Ovih 25 milijuna eura koje je Knin dobio za vrijeme SDP-ove Vlade je nova prilika za Knin, druga prilika za Knin. Nemojmo tu priliku propustiti. Izaberimo ljude koji će znati tim novcima pokrenuti  ovaj grad i koji će tim novcima znati upravljati – kazao je Antunović naglasivši velike komparativne prednosti i potencijale Knina koji nisu iskorišteni.

O političkim suparnicima nije govorio, a predstavljanje programa najavio je nakon sastavljanja liste. Na kraju obraćanja uputio je poruku svima koji misle napustiti Knin.

– Prije nego odete u Njemačku, dajte mi šansu – poručio je kandidat SDP-a za gradonačelnika Knina čiju će kandidaturu podržati HNS i Nezavisna lista Stipe Petrine.

Gost na predstavljanju bio je i kandidat SDP-a za šibensko-kninskog župana Franko Vidović.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik