Izvještaji s utakmica NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

MLAĐI PIONIRI:

NK ŠIBENIK – NK DINARA 3:2 (1:2)
Strijelci: Mihaljević, Elez i Šupe (NK Šibenik), a Hrga i Dugeč (NK Dinara)

Gosti su odlično otvorili susret, poveli s dva gola prednosti i u potpunosti kontrolirali situaciju na terenu. U drugom poluvremenu domaćin se je probudio i za nijansu bio bolji što je na kraju rezultiralo krajnjim rezultatom. Sve čestitke svim akterima, bio je to pravi derbi s puno zgoditaka i propuštenih prilika na obje strane.

STARIJI PIONIRI:

NK DINARA – NK DOŠK 0:0

Domaći igrači su imali veliku želju pobijediti susjeda i sportskog rivala. Napadali su cijelu utakmicu te imali nekoliko prilika, a najviše će žaliti za onom Ivana Ćapina pred kraj utakmice kada je sam izašao ispred vratara i promašio cijeli gol. Gosti su bili tvrdi i disciplinirani s jednim upućenim šutom prema golu.

KADETI:

NK ZADAR – NK DINARA 2:0 (0:0)

STRIJELCI: Valčić Adriano (2)

Gosti su u prvom poluvremenu bili znatno bolja momčad gdje su uz dobru igru mogli povesti s tri gola razlike. Naime, D. Karna, Blažević i Glavočević su propustili idealne prigode, a onda je, kako to obično u nogometu bude, uslijedila sportska kazna gdje je domaćin poslije prvog udarca na gol postigao prvi zgoditak. Nedugo zatim šutom iz “Austrije” postigli su i drugi čime su se ugasile ambicije gostiju.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik