• Naslovna
  • Kultura
  • Večeras premijera filma o kninskoj Hip hop sceni: “Tako mi to radimo”

Večeras premijera filma o kninskoj Hip hop sceni: “Tako mi to radimo”


Večeras će se u kino dvorani Doma HV-a s početkom u 19 sati premijerno prikazati dokumentarni film o kninskoj Hip hop sceni ”Tako mi to radimo”.

Redatelj filma je Zvonimir Pavlinović, producent je Željko Skoko, a produkciju potpisuje produkcijska kuća “Jedina” iz Splita.

Evo što piše u najavi dokumentarca:

“Film kroz vremensko razdoblje od tri godine govori o momcima koji kroz glazbu i aktivizam nastoje promijeniti percepciju Knina kao grada slučaja. U vrlo kratkom vremenu uz suradnju s produkcijskom kućom Jedina iz Splita izbacuju nekoliko glazbenih spotova koji im otvaraju vrata za glazbenu suradnju s Marinom Ivanovićem Stokom, Fil Tilenom, Ludinom i ostalima te u Kninu oživljavaju zamrlu Hip hop scenu. Ovaj film definitivno nije samo film o glazbi. On u sebi nosi i određenu dozu optimizma i poticaja svim mladim ljudima, a pogotovo onima koji misle kako ih sredina u kojoj žive sputava u njihovom uspjehu”, stoji u najavi filma.

Nakon premijere dokumentarnog filma, u Caffe baru Škafić održat će se after party na kojem će glazbu puštati Dj Tola. Ulaz na obje lokacije je besplatan.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik