• Naslovna
  • Sport
  • Izvještaji s utakmica NK Dinara te s malonogometnog turnira mladih

Izvještaji s utakmica NK Dinara te s malonogometnog turnira mladih


Piše: Miroslav Čalić

Tići

NK Dinara – NK Joso Bego 0:2 (0:1)
Strijelci: Dominik Juraga (2)
U izjednačenoj utakmici domaći dječaci su propustili nekoliko izglednih prilika, a primili su nesretno golove pred sam kraj oba poluvremena.
Mlađi pioniri
NK Dinara – NK Joso Bego 2:1 (1:1)
Strijelci: Marko Ercegovac i Ivan Tavić za domaćina, a Diego Sekulić za goste
U izvanrednoj utakmici zaslužena pobjeda domaće momčadi. Gosti su poveli lijepim zgoditkom Sekulića šutom sa 16 metara. Domaćin je uzvratio na isti način još ljepšim golom Ercegovca koji je sa 20 metara pogodio sam gornji lijevi kut gola. Pobjedu domaćim dečkima je osigurao Tavić iz gužve u kaznenom prostoru. Treba naglasiti da je domaći sastav propustio nekoliko izvanrednih prigoda, ali će i gosti dugo žaliti zbog propuštene prilike Sekulića kada je golman domaćih Luka Bajić akrobatski reagirao i sačuvao svoju mrežu.
Stariji pioniri

NK Joso Bego – NK Dinara 2:1 (1:1)

Strijelci: Elvis Letaj (2) za domaćina, Filip Damjanović za goste
Stariji pioniri NK Dinara kući se vraćaju praznih ruku, iako su u drugom poluvremenu ostavili bolji dojam i propustili nekoliko izglednih prilika. Domaćin je iz dva prekida došao do pobjede, a da je bilo i obratno ne bi bilo ne zasluženo.
Kadeti
NK Dinara – NK Zagora 4:0 (1:0)
Strijelci: Srećko Karna (2), Toni Blažević, Andreo Franjić
Domaćin je u prvom poluvremenu igrao protiv bure i nadahnutog gosta i solo prodorom S. Karne došao do minimalnog vodstva. U drugom poluvremenu gosti su energetski pali i domaći kadeti su rutinski bez puno truda došli do visokog rezultata. Treba čestitati svim igračima, a pogotovo kapetanu Blaževiću kao i dvostrukom strijelcu Karni.
Malonogometni turnir 
U utorak 21. ožujka 2017. na terenu Podno tvrđave odigran je malonogometni turnir Coca-Cola CUP u okviru Sportskih igara mladih, a organizacijski potpomognut od strane NK Dinara. Turnir je okupio 350 djece i mladih u dvije dobne kategorije, 1999. i mlađi te 2002. i mlađi. Naglasak nije bio toliko na rezultatu koliko na Fair Play-u, uljudnom ponašanju i poštivanju suparnika na terenu. Ipak, najviše umijeća sa nogometnom loptom pokazala je u ´99. godištu ekipa Oker, a u ´02. godištu ekipa Pizzeria Tenen. Organizacijom ovo je bio jedan od najuspješnijih turnira u Dalmaciji i sa velikim ponosom možemo reći da će se i županijsko finale odigrati u Kninu.
Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik