• Naslovna
  • Kultura
  • U utorak (prekosutra) u Kninu predavanje Semira Osmanagića “Energija bosanskih piramida”; Ulaz slobodan

U utorak (prekosutra) u Kninu predavanje Semira Osmanagića “Energija bosanskih piramida”; Ulaz slobodan


Narodna knjižnica Knin organizira u utorak, 28. ožujka predavanje dr. sc. Semira Osmanagića, pronalazača bosanskih piramida.

Bosanskohercegovački nezavisni istraživač svjetskoga glasa dr. sc. Semir Osmanagić održat će predavanje u velikoj dvorani kninskog Veleučilišta Marka Marulića prekosutra u 18 sati, a ulaz je slobodan.

Predavanje je nazvano “Energija bosanskih piramida”, a u fokusu će biti rezultati istraživanja bosanskih piramida koji nedvosmisleno dokazuju da su najstarije piramide građene kao energetski strojevi koji emitiraju superbrze Tesline skalarne valove u svemir, dok se energija piramida može upotrebljavati u ljekovite svrhe, unapređenje molekularne strukture vode i hrane te razvoj aure i duhovnih čula, stoji u najavi predavanja.

Svjetski poznati nezavisni istraživač i promotor “zabranjene povijesti” i “zabranjene arheologije” te istraživač misterija nestalih predpotopnih naprednih civilizacija, posebno poznat po otkriću bosanskih biramida, kninskoj će publici svoje teorije predstaviti u okviru ovogodišnje međunarodne turneje u kojoj je održao ili će održati predavanja u brojnim gradovima od SAD-a, preko Izraela i Turske do Rusije i Kine.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik