Sutra (subota) Royal Tenen Spin Kup


plakat jpgU povodu obilježavanja Dana domovinske Zahvalnosti  ŠRD “Krka” iz Knina i Grad Knin u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Knina organiziraju sutra (subota) u jutarnjim satima otvoreno Otvoreno natjecanje u varaličarenju pastrve „Royal Tenen Spin Kup“  Knin 2013.

Na Kupu će nastupiti najjači spineri Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske te individualci iz Njemačke.

Natjecanje će se odigrati po FIPS-ed pravilima tj. pravilima Svjetske ribolovne organizacije.

Da je Kup privukao mnoge pokazuje i 50 prijavljenih natjecatelja. Staza će biti postavljena od željezničkog mosta u Potkonju pa uzvodno oko 1,5km.

Naravno kninsko društvo ima i svoje predstavnike na ovom natjecanju pa će se vidjeti kako će se oduprijeti extra jakoj konkurenciji. Zbog organizacijskih obveza na kupu neće nastupiti trenutno najbolji u Hrvatskoj, Kninjanin Boris Šiljeg, ali ostali kninski spineri “pucaju” na najviše stepenice.

Inače, Royal Tenen Spin Kup je otvoreno  natjecanje u lovu pastrve varalicom pokrenuto s ciljem promicanja varaličarskog ribolova sa “ulovi & pusti” pristupom.

Pokrovitelj natjecanja je Grad Knin, organizator i domaćim natjecanja je ŠRD „KRKA“ iz Knina, a sponzori su Pontoon21 Anglers Zone, Pangea Šibenik, Barka d.o.o. Split i Monarch Dok lures Vinkovci.

ŠRD “Krka” je za sve natjecatelje pripremila prigodne majice, ručak na kninskoj Tvrđavi i vrijedne nagrade za prvu trojicu te slobodni ribolov za sve natjecatelje nakon proglašenja pobjednika i ručka.

– Ovim se putem zahvaljumo Gradu Kninu koji je prepoznao ovaj događaj,Turističkoj zajednici Grada Knina, Ekološkoj udruzi “Krka” iz Knina, kninskom portalu Huknet koji nas uvijek prati u našim sportskim i ostalim događanjima, sponzorima koji su objeručke pruhvatili sponzorirati ovakvo natjecanje te svima onima koji su pripomogli u organizaciji ovog natjecanja – uputili su zahvale organizatori.

Izbornik