• Naslovna
  • Kultura
  • Besplatni autobusi iz Knina i Šibenika za veliki koncert u Kistanjama: Klapa Zvono, Antenat i Kazan

Besplatni autobusi iz Knina i Šibenika za veliki koncert u Kistanjama: Klapa Zvono, Antenat i Kazan


Jedan od najcjenjenijih punktova alternativne glazbene kulture u Hrvatskoj, kninski Cafe bar A3 započinje sa širenjem svojih glazbeno-kulturnih aktivnosti i izvan Knina. Prve na redu su Kistanje.

Naime, za malo više od dva tjedna, točnije u subotu 18. ožujka, u Domu kulture u Kistanjama A3 organizira veliki koncert na kojem će nastupiti odlična domaća klapa Zvono iz Kistanja i ponajbolji hrvatski bendovi Antenat i Kazan iz Zagreba.

Alternativna glazbena kultura, kao kultura koja je najmanje zastupljena u javnom kulturnom prostoru, tako stiže i u Kistanje, a sami događaj nosi naziv “Alternativa nema alternativu”.

Zapravo, bit će ovo u Kistanjama jedna lijepa i sofisticirana mješavina alternativne i tradicijske glazbe, budući da će klapa Zvono izvoditi klapske pjesme, a tradicijska, etno glazba, doduše u modernom ruhu, u temelju je i glazbenog izričaja fantastičnog benda Kazan iz Zagreba.

Najpoznatije ime na koncertu je zagrebački Antenat, jedna od najtraženijih domaćih koncernih atrakcija, vrhunski reggae dub bend koji nemalo koketira s tradicijskom muzikom odnosno žanrom u svijetu poznatom kao world music.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 30 kuna mogu kupiti u Cafe Baru A3 u Kninu te u Azimutu u Šibeniku.

U organizaciji ovoga koncerta ima jedna netipična, ali akcija za svaku pohvalu. Naime, iz Knina i Šibenika organizirani su besplatni autobusi koji će posjetitelje voziti na koncert u Kistanje te ih nakon koncerta vratiti u polazišno mjesto.

Autobus iz Knina polazi na dan koncerta (18. 3.) točno u 20 sati sa Autobusnog kolodvora, a pri ulazu u autobus morat će se pokazati kupljena ulaznica za koncert. Povratak u Knin je u 1 sat poslije ponoći.

Polazak autobusa sa Autobusnog kolodvora u Šibeniku je na dan koncerta u 19:30 sati, a povratak iz Kistanja u Šibenik u 1 sat poslije ponoći.

Pokrovitelj ovoga kulturnog događaja je Općina Kistanje.

Novosti u vezi koncerta možete pratiti na facebook stranici događaja OVDJE

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik