Policija uhvatila 26-godišnjaka sa 69 grama marihuane


Policija je jučer uhvatila 26-godišnjaka iz Knina sa 69 grama marihuane namijenjene prodaji.

Evo i cjelovitoga policijskog izvještaja.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i za omogućavanje trošenja droga.

Osumnjičeni je jučer, 14. veljače oko 12 sati na državnoj cesti D-1, u Polači, zatečen, kao suvozač u osobnom automobilu Golf, splitskih registracijskih oznaka, kojom prilikom je pri kontroli i pregledu osobnog automobila policijskim službenicima dragovoljno predao ukupno 69,02 grama bruto težine zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu, a što je osumnjičeni posjedovao radi neovlaštene prodaje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni dio te droge u tri navrata davao na trošenje 30-godišnjaku, koji je ovom prilikom upravljao osobnim automobilom i odbio se podvrći preliminarnom testu i vađenju krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti u organizmu alkohola, droge ili lijekova, koji utječu na psihofizičke sposobnosti upravljanja vozilom.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 30-godišnjaka će biti podnijet Prekršajni nalog, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik