• Naslovna
  • Društvo
  • Udruga Zvonimir slavi sutra 15. rođendan na zidiću; Pozivaju se građani na proslavu

Udruga Zvonimir slavi sutra 15. rođendan na zidiću; Pozivaju se građani na proslavu


Udruga Zvonimir proslavit će sutra (utorak) 15. rođendan na kninskom zidiću uz nastup Golden Royal Banda iz Knina i cirkuske grupe Cirkorama iz Zagreba.

– Uz to, oslikat ćemo zidove ljubavlju uz pomoć slikara Slavice Vučemilović Šimunović i Darija Milinčića. Torbe ljubavi izradit će mali ekolozi EKO Krke – poručili su iz Udruge Zvonimir. Evo i cijeloga njihovog poziva na zabavu:

“Dragi svi, rođendan je i to 15. iskusni, zreli, radišni, sa svješću gdje smo i s vizijom gdje idemo želimo s vama proslaviti ovaj jubilej.

Zato sve vas koji ste s nama radili, surađivali, učili, družili se, upoznali se, samo čuli da smo tu… pozivamo na proslavu rođendana i proslavu najromantičnijeg dana u godini… jer smo baš znali kad ćemo se roditi…Valentinovo!

Dođite nam 14. 02. 2017. godine na Marulićev trg na zidić gdje se rodilo puno kninskih ljubavi, a gdje želimo s vama podjeliti ljubav prema Gradu s kojim živimo i stvaramo ovoliko godina.

Puno srca, puno pažnje i ljubavi podjelit će s vama ZvoniMirci

Svi ste dobro došli!!!!”

Sve to stoji u pozivu Udruge Zvonimir koja se zahvaljuje svojim sponzorima, a to su Grad Knin, TZ grada Knina, Caffe bar Metropola, Caffe bar Koko i Narodne novine poslovnica Knin.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik