• Naslovna
  • Društvo
  • Objavljen natječaj za upis na prvi specijalistički studij Veleučilišta Marka Marulića

Objavljen natječaj za upis na prvi specijalistički studij Veleučilišta Marka Marulića


x 012Veleučilište Marka Marulića u Kninu objavilo je natječaj za upis u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Ekonomski i normativni okvir poduzetništva  u akademskoj 2013/2014. godini. Kako je ovo prva akademska godina, određena je minimalna upisna kvota od 20 redovitih i 10 izvanrednih studenata.  Prijaviti  se mogu svi oni koji su završili diplomski ili stručni studij iz polja ekonomije ili prava te su stekli 180 ECTS bodova.

Prijave se zaprimaju od 2. do 13. rujna, a uz prijave na razredbeni postupak svi kandidati trebaju priložiti domovnicu, rodni list, ovjereni prijepis ocjena s prethodne razine obrazovanja te dokaz o uplati troškova razredbenog postupka. Razredbeni ispit održat će se 16. rujna u 9 sati, a potrebno je naglasiti da će ispitna pitanja biti iz obvezne literature kninskog veleučilišta – Osnove ekonomije i Pravo društava.

Nakon toga, 16. i 17. rujna  s pristupnicima će se obaviti intervju. Rezultati razredbenog postupka bit će objavljeni 19. rujna do 12 sati, a upisi su 22. i 23. rujna.

Izvanredni studij košta 7.370 kuna, a može se platiti u 6 rata.

Izbornik