Božićna čestitka gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća


Predsjednik Gradskog vijeća Marinko Tokmakčija i gradonačelnik Nikola Blažević uputili su građanima čestitku u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Prenosimo je u cijelosti.

“Poštovane sugrađanke i sugrađani,

pred nama je vrijeme kada nam nadolaze blagdani Božića i Nove godine. Prilika je to da radosti ovih blagdana podijelimo s vama.

Ove lijepe kršćanske blagdane slavimo u toplini svog doma, okruženi obitelji i dragim osobama. Vrijeme je to koje u naše živote i srca donosi posebnu radost, ozračje mira, međusobnog zajedništva i razumijevanja. Stoga vam svima želimo da ga dočekate sa svojim obiteljima i bližnjima.

Ovom prilikom želimo Vam zahvaliti na potpori koju nam dajete kako bi naš Knin bio što bolje i ugodnije mjesto za život. Samo naša zajednička snaga, volja i upornost istinski su pokretač našeg Grada. Ako se budemo držali te međusobne povezanosti i uvažavanja mislim da na budućnost možemo gledati s optimizmom.

U ovo blagdansko vrijeme kada nam lijepe želje pristižu sa svih strana želimo vam od srca Sretan Božić i blagoslovljene božićne blagdane te obilje zdravlja, radosti i uspjeha u Novoj 2017. godini.”

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik