• Naslovna
  • Sport
  • Izvještaji i fotografije s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara

Izvještaji i fotografije s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

Donosimo izvještaje s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara.

STARIJI PIONIRI:

NK DINARA – NK MIHOVIL 4: 0 (2:0)
Strijelci: Mato Bagavac, Marko Koluvija i Goran Bradaš (2)

Pioniri NK Dinara su potpuno zasluženo pobijedili goste iz Šibenika i sa nova tri boda izbili na drugo mjesto ljestvice. Golijadu je otvorio Bagavac, a nastavio Koluvija udarcima iz srca šesnaesterca da bi povratnik u momčad Bradaš efektnim golovima udarcima izvan kaznenog prostora donio toliko očekivanu pobjedu.

KADETI;

NK DINARA – NK DALMATINAC( CRNO) 1:0 (0:0)

Strijelac: Ivan Babić 11m

U derbiju kola prava poslastica. Gosti su došli u Knin s devet pobjeda i gol razlikom 40:3, ali su naletjeli na “minu” i otišli praznih ruku. Domaćin je svjesno prepustio inicijativu gostima, ali svakog momenta znao što treba raditi i dočekao svoju prigodu.

Ivan Babić je pogodio tri minute do kraja utakmice iz potpuno zasluženog kaznenog udarca koji je napravljen na Srećku Karni. Treba “skinuti kapu do poda” svim dečkima za ogromnu količinu truda, a ipak strijelcu Babiću za mrvicu više, jer je pokazao stabilnost tijekom cijele utakmice, a pogotovo mirnoću kod izvođenja kaznenog udarca. Dugo se čula pjesma u prostorijama NK Dinara, a publika je otišla doma jako zadovoljna viđenim.Ovom pobjedom kadeti su učvrstili treće mjesto.

Napomena: NK Dinara i NK Gospić su odigrali tri prijateljske utakmice u uzrastu 2008, 2007 i 2005 godište. Rezultat nije u prvom planu, mada možemo reći da je ukupno susret završio neriješeno (pobjeda, remi i poraz sa obje strane). Revanš je na proljeće i svakako treba pozdraviti početak športske suradnje između dva prijateljska kluba.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik