Izvještaji s utakmica svih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

MLAĐI PIONIRI: NK MIHOVIL – NK DINARA 0:4

Strijelci: Božo Dugeč, Marko Ercegovac, Milorad Trivić i Tomislav Baković.

Domaća momčad je u stvaranju i igrala je s mlađim dječacima tako da su gosti cijeli susret dominirali i na kraju sigurno došli do pobjede.

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – JOSO BEGO 1:1 (1:1)

Strijelci: Antonio Jozanović (NK Dinara) i Josip Nakić (JB)

U tvrdoj i izjednačenoj utakmici remi je realan rezultat. Gosti su poveli nepažnjom domaće obrane, a domaćin je izjednačio iz lijepe akcije golom Jozanovića. Po teškom i mokrom terenu oba protivnika su pružila maksimum na čemu im posebno treba čestitati.

TIĆI: NK DINARA – NK DOŠK 0:5 (0:1)

Strijelci: Duje Pranić (3), Duje Gabrilović i Karlo Mešin.

Tići iz Drniša su kompaktna grupa dječaka koja je razvojna i skupa sa HNK Šibenik se nalaze na čelu kolone u našoj ligi. Biološki i motorički su moćni i vrlo je teško igrati protiv takve momčadi. Treba im čestitati na dobroj igri, a dječaci iz Knina su dali svoj maksimum.

KADETI: NK ZAGORA – NK DINARA O:3 (0:0)

Strijelci: Toni Blažević, Daniell Karna i Srećko Karna.

U slaboj i nezanimljivoj utakmici,kadeti NK Dinara su rutinski pobijedili. “Špinu” je otvorio Blažević solo prodorom, nastavio D. Karna izravnim golom iz kornera, a točku na “I”stavio je brat blizanac S. Karna koji je prošao vratara i plasirao loptu u mrežu.

KADETI – PRETKOLO HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA

NK NEHAJ (SENJ) – NK DINARA 0:0 (3:1-11M)

U regularnom tijeku utakmice vodila se prava rovovska borba bez pravih prilika mada treba spomenuti krasan udarac Filipa Glavočevića koji je završio na vratnici. U izvođenju jedanaesteraca domaći mladići su bili prisebniji, staloženiji i mirniji te su se uspjeli kvalificirati u naredno kolo gdje ih očekuje netko od prvoligaša. Kadetima NK Dinara treba čestitati na trudu i ponašanju gdje su dostojno branili boje kluba i grada Knina.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik