• Naslovna
  • Kultura
  • Ima kulturnog života u Kninu! Večeras u gradu dva koncerta: Stignete na oba!

Ima kulturnog života u Kninu! Večeras u gradu dva koncerta: Stignete na oba!


Dva dobra koncerta večeras u našem gradu i podsjetnik svima onima koji kritiziraju da kulturnog života u Kninu nema – da su u krivu!

Najprije, kninski mikrotonalni glazbenik Jurica Jelić u Galeriji na tvrđavi u 20 sati, a onda u 21:30h u Cafe baru A3 – možda trenutno najbolji bend u Hrvatskoj – zagrebački Seine.

Kninski fretless gitarist i mikrotonalni glazbenik Jurica Jelić održat će koncert u Galeriji Kninskog muzeja na tvrđavi večeras s početkom u 20 sati.

Koncert kninskog glazbenika koji je po pitanju mikrotonalne glazbe cijenjen izvan lokalnih okvira nazvan je “Recital za bariton fretless gitaru i live elektroniku”. Ulaz na koncert je besplatan.

Možda trenutno najbolji i najinovativniji hrvatski bend večeras će pak svirati u kultnom kninskom Cafe baru A3.  Izvanredni zagrebački bend Seine, pobjednik ovogodišnjeg regionalnog natjecanja neafirmiranih bendova, banjalučkog Demofesta, nastupit će u 21:30 sati.

U Knin dolaze nakon europske turneje gdje su odlično prihvaćeni, a dan poslije Knina sviraju u šibenskom Azimutu. Žanrovski ih se može svrstati pod čistokrvnu alternativu, a po pitanju kvalitete, kreativnosti i glazbene suptilnosti jedna su od najboljih glazbenih pojava na ovim prostorima zadnjih desetak godina.

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik