Izvještaji s utakmica svih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

Tići: HNK Šibenik – NK Dinara 7:1 (7:1)

Strijelci za  domaćina: Paić (3); Kalauz (2); Pulić i Bedrica, a za goste Jankelić.
Dok su na terenu u prvom poluvremenu bili biološki moćniji domaći dječaci, bila je to igra” mačke i miša”,a kad ih je trener domaće momčadi u drugom poluvremenu odmarao , gostujuća momčad je došla do daha i pokazala sav svoj repertoar. Treba spomenuti Bruna Paića( “Cukija” koji je radio razliku na terenu i s tri prekrasna gola oduševio auditorij.
Mlađi pioniri: NK Vodice – NK Dinara 4:1 (1:0) 
Strijelci:
NK Vodice: Škara (2) Šarkanj i Bilać;
NK Dinara: Baković (11m)
Do sredine drugog poluvremena rezultat je bio u egalu, međutim poslije primljenog drugog zgoditka igra gostiju se raspala. Do tada je sve mirisalo na iznenađenje, jer su gosti izjednačili preko Bakovića iz kaznenog udarca, a prije toga Trivić i Džapo promašili su dobre prilike. Međutim, domaći dečki su uzeli ponuđeno i poslije  grešaka protivnika zasluženo pobijedili.
Stariji Pioniri: NK Mihovil -NK Dinara 1:5 (0:1)
Strijelci:
NK Dinara: Koluvija (2); Bagavac; Ivić i Štrbac
Pioniri NK Dinara su odigrali dobru utakmicu i potpuno zasluženo odnijeli pobjedu. Po teškom terenu dječaci iz Knina su jako dobro povezivali svoje redove i svi golovi su plod lijepih i izrađenih akcija. Svim dečkima pohvala, a posebno strijelcima koji su bili nadahnuti.
Kadeti: NK Dinara – NK Došk 4:0 (2:0)
Strijelci: Daniell Karna (2); Toni Blažević i Filip  Glavočević.
Kninski mladići polako, ali sigurno se penju na ljestvici 3. HNL-Jug i trenutno su na trećem mjestu. Susret sa susjedima iz Drniša protekao je u jednom smjeru, gdje je domaćin vodio i kontrolirao igru i na kraju pobijedio uvjerljivim rezultatom. Postignuti zgodici, svaki na svoj način, bili su lijepi, ali ipak treba spomenuti eurogol D. Karne koji je poslije “bratske koprodukcije” snažnim šutom sa 18 metara  pogodio prečku od koje se lopta nekoliko puta odbijala od tla, dok nije dodirnula mrežu.
ZAOSTALA UTAKMICA PRVOG KOLA ŽNL (PIONIRI): NK DINARA – NK JANJEVO 1:3 (0:2)
Strijelci:
NK Dinara: Mato Bagavac
NK Janjevo: Josip Palić (2) i Antun Glasnović.
Stariji pioniri NK Janjeva su zasluženo pobijedili, jer su biološki jači, stariji od pionira NK Dinara koji igraju s mlađim godištem i ova utakmica njima  dođe kao dobra priprema u njihovom nogometnom razvoju. Gosti u svojim redovima imaju niz solidnih igrača, ali dvojica igrača prave razliku na terenu (Josip Palić i Antun Glasnović). Ova momčad suvereno vlada ligom, a Kninjanima ostaje da ih pritišću sa druge pozicije.
Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik