Izvještaji s utakmica svih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

TIĆI: NK DINARA – NK VODICE 3:1 (2:1)

U dopadljivoj i dominantnoj igri domaći dječaci su potpuno zasluženo pobijedili goste iz Vodica. Treba čestitati cijeloj momčadi, a posebno strijelcima Paolu Štrbcu i Davidu Kardovu (2) koji je svojim golgeterskim instinktom toga dana podsjećao na Suareza iz Barcelone. Radi se o dječaku koji je dvije godine mlađi od zaštićenog godišta (2008).

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – NK DOŠK 6:1 (2:1)

Pioniri NK Dinara su krenuli visokim presingom od samog početka utakmice i nisu gostima iz Drniša dozvolili izlazak sa svoje polovice. Lijepom i kombinatornom igrom su postigli šest zgoditaka i promašili par izrađenih prilika. Treba pohvaliti cijelu momčad, a posebno trostrukog strijelca Marka Koluviju koji je pravio “dar mar” u protivničkoj obrani. Naravno i “bombardera” Nikolu Kulauzova koji je jakim udarcem sa 20 metara probio mrežu gostiju, kao i lucidne i smirene Antonija Matića i Tonija Ivića koji su stavili točku na “I”. Gosti su golom Frane Bilića zaprijetili, ali više od toga nisu mogli.

KADETI: NK ZRMANJA (OBROVAC) – NK DINARA 0:4 (0:2)

U jednosmjernoj utakmici kadeti NK Dinara su pobijedili skromnog domaćina koji je stvorio samo jednu prigodu. Gosti su poveli preko raspoloženog Srećka Karne nakon kornera, a isti igrač u solo prodoru poveća vodstvo. U nastavku domaćin je “pomogao” postigavši autogol, a Toni Blažević se golom iskupio za predhodno promašeni kazneni udarac. Raduje lijepa igra i evidentni pomak u podizanju forme.

MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – HNK ŠIBENIK – SUSRET NIJE ODIGRAN ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik