Odbojkašice Mladosti 2000 počele sezonu


Piše: Željko Tomljenović

Zahuktava se i odbojkaška sezona za mlađe kadetkinje OK Mladost 2000. Kao prvo gostovanje morale su odraditi najteže gostovanje i najdalji put. Iz financijskih razloga su odigrale dvije utakmice u jednom danu.

Nažalost, tri igračice iz prve postave su izostale iz zdravstvenih razloga, što je za našu ekipu značajan čimbenik. Treba naglasiti da je OK Mladost klub sa najmlađom postavom u ligi.

Prva utakmica je bila u Novalji na otoku Pagu, protiv OK Novalja. Nakon ustajanja u ranu zoru i tri sata vožnje cure su krenule u utakmicu sa vrlo dobrom, organiziranom i kvalitetnom ekipom domaćina. Malo i kao posljedica umora, prvi set je brzo otišao na stranu domaćina. U drugom setu su naše odbojkašice imale prednost, ali su na kraju posustale i izgubile, no kad su došle na “radnu temperaturu” bez poteškoća su osvojile treći set i osvojile prvi bod u ligi.

Odmah nakon utakmice u Novalji uslijedilo je novih dva sata vožnje po nevremenu do Benkovca. Naše cure su krenule dobro u sva tri seta, imali vodstvo do sredine seta, ali su umor i mladost učinili svoje, te je OK Benkovac u gustoj završnici dobio utakmicu.

Na kraju, pohvala domaćinima na gostoprimstvu, sucima na dobrom suđenju i gospodi Toniju i Tanji Galić iz Novalje, te gosp. Luki Boliću iz OK Benkovac.

Izvor teksta i fotografije: Feral News

Izbornik