Izvještaji s utakmica svih kategorija NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

TIĆI: NK JOSO BEGO II – NK DINARA 2:1 (1:0)

STRIJELCI: Joso Bego: Franko Jurić (2); NK Dinara: Duje Kegalj
Gosti iz Knina su tijekom cijele utakmice dominirali i stvorili par izuzetnih prigoda, ali im sportska sreća nije bila naklonjena. Treba naglasiti da su djeca
iz Knina znatno mlađe godište i da njihovo vrijeme tek dolazi te da ćemo iduće sezone gledati njihovo pravo izdanje.
MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – NK MURTER 3:2 (1:1)
STRIJELCI: NK DINARA: Matej Šamija; Domagoj Mišković i Ante Strunje;
NK MURTER: Daniel Rafael Šikić i Roko Stankov
Domaćin je od samog početka pritisnuo goste na njihovu polovicu i organizirano napadao. Iz takvog jednog napada Šamija je postigao lijep zgoditak. Gosti su izjednačili nakon prekida spretnim udarcem Šikića. Drugo poluvrijeme domaćin je otvorio golom Miškovića koji se oslobodio nekoliko igrača i plasirao loptu u sami lijevi kut. Dječaci NK Dinara su tada furiozno krenuli na povećanje rezultata i prekrasnim šutom Strunje izvan kaznenog prostora dolaze do nedostižnog vodstva. Gosti su pred kraj postigli gol preko Stankova i ublažili poraz. I ovdje treba reći da su dječaci NK Dinara znatno mlađi i fizički inferiorniji, ali će njihovo nogometno znanje doći do izražaja u narednim sezonama.
KADETI: NK DINARA – NK VELEBIT 0:2 (0:1)
STRIJELCI: Petar Jurica i Domagoj  Šimić.
Moramo na samom početku kazati da je pobjeda NK Velebit potpuno zaslužena i da im domaćin od sveg srca čestita. Domaćin je krenuo bojažljivo i gosti su to iskoristili i poveli preciznim udarcem Jurice sa 16 metara. Domaći igrači su se  nakon toga oslobodili grča i pripremili dva “zicera” za Glavočevića koje  nije uspio pospremiti u mrežu. U drugom poluvremenu bilježimo prekrasan šut D. Karne koji je završio na stativi kao i dva udarca Bakovića i  Blaževića koji su otišli preko gola. Gosti su postigli drugi zgoditak preko Šimića da bi Brkić pred sam kraj pogodio stativu. Sve u svemu, lijepa predstava današnjih takmaca. Gosti su pokazali da su ove godine glavni kandidati za osvajanje naslova, a domaćinu predstoji krvavi rad kako bi se momčad konsolidirala.
Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik