• Naslovna
  • Kultura
  • Idućega petka i subote, 19. i 20. 8. – najležerniji festival na svijetu – FRK 11

Idućega petka i subote, 19. i 20. 8. – najležerniji festival na svijetu – FRK 11


Idućega petka i subote, 19. i 20. kolovoza čeka nas najopušteniji, najležerniji i naj-Krka-stiji festival na svijetu, Festival ruralne kulture FRK koji ove godine doživljava 11. izdanje.

Druženje uz Krku i ove godine će biti popraćeno brojnim aktivnostima, radionicama, kulturnim događanjima i nadasve pozitivnom energijom, a ulaz na sva događanja bit će besplatan. Treba ipak istaknuti koncerte bendova Teški osjećaji iz Tisnog i Golden Royal Banda iz Knina.

Kako izgleda program ovogodišnjeg FRKovitog susreta uz Krku kojega nam opet priprema Ekološka udruga Krka možete pogledati OVDJE

Inga: Donirajte kolača i pancete

Organizatorica FRK-a, sveprisutna Inga Kukolj pozvala  je građane da su slobodni donirati male stvari koje će festival učiniti većim.

– Donacije građana za FRK su nam najdragocijenije, stoga molim sve koji mogu i žele da nam doniraju ‘malkice’ kolačića, fritula, kukuruza, lubenica, pancete… i mašti na volju – poziva Inga

Popust vlakom za one koji dolaze na FRK iz drugih mjesta

Svim posjetiteljima manifestacije HŽ Putnički prijevoz odobrava 50 posto popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova, od 18. do 21. kolovoza 2016, isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata od svih kolodvora do kolodvora Knin i natrag.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik