Radovi na kninskim cestama bliže se kraju


CAM00238

Bliže se kraju radovi na provedbi IPA projekta poboljšanja vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava grada Knina sa uređajem za pročišćavanje otpadnih voda.

Tako danas započinje asfaltiranje Šuškove ulice (prema tvrđavi), kao i prekopi u Tuđmanovoj ulici. Nakon toga slijedi asfaltiranje prekopa na Cesarićevoj obali, a danas se za asfaltiranje priprema i Vukovarska ulica, izvijestio je izvođač radova na tim dionicama, splitski Cestar.

Iz Cestara su i obavijestili kako su stigle kocke za Jeleninu ulicu (ulica od glavnog trga prema vrtiću Cvrčak) koje bi se ovih dana trebale početi i postavljati.

Drugi izvođač  radova na provedbi IPA projekta u Kninu, zagrebačka  tvrtka Viadukt obavijestila je da će ovaj tjedan asfaltirati nekoliko ulica i to Đerekovu, Bušićevu, Teslinu, nastavak Tomislavove ulice te križanje Tomislavove i Ulice IV. Gardijske brigade.

Završetkom tih radova postavit će se 98 posto asfalta, a ostaju još  popravci nekih šahtova i pješačkih staza. U Viaduktu očekuju da će i ti radovi biti gotovi sljedećeg tjedna .

Izbornik