• Naslovna
  • Sport
  • Uspjesi tića i kadeta; Za budućnost NK Dinare ne treba brinuti

Uspjesi tića i kadeta; Za budućnost NK Dinare ne treba brinuti


Piše: Miroslav Čalić

Treće mjesto Tića NK Dinare na U-11 turniru u Vodicama

“Tići” NK Dinara su osvojili 3. mjesto na Memorijalnom turniru Marinko Kardum u Vodicama u konkurenciji deset U-11 momčadi. Kninjani su u borbi za broncu pobijedili domaćina rezultatom 3:1 i podarili svom klubu prekrasan pehar.

Put do polufinala nije bio ni malo lagan. Postignuti rezultati su slijedeći:

HNK Šibenik NK Dinara 2:0; NK Dinara – HNK Primorac (B) 2:0; NK Dinara – NK Polača 2:0; NK Dinara – NK Solin 0:0 (u grupi).

U polufinalu Adriatic iz Splita svladao je dječake iz Knina 5:1. U finalnoj utakmici HNK Šibenik je pobijedio NK Adriatic 5:4 poslije izvođenja kaznenih udaraca.

– Naši dječaci su pokazali svoju kvalitetu i osvojeno treće mjesto je odraz stanja na terenu. Opravdali su naša očekivanja i ukoliko ova momčad ostane na okupu, za budućnost NK Dinare ne treba brinuti – kazao je poslije turnira trener Ivica Podrug.

Prvenstvena pobjeda kadeta; U nedjelju u 17.30 derbi za prvo mjesto

Strijelci: Ivan Tomić (2) i Antonio Popović.

Kadeti NK Dinara su u rutinskoj partiji osvojili nova tri boda golovima raspoloženih Tomića i Popovića. Treba kazati da se kninski mladići nalaze na prvoj poziciji zajedno sa NK Dalmatinac (Crno), a upravo ta dva takmaca će podijeliti megdan u srijedu 1. lipnja u 17:30 sati podno tvrđave. Pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu i daju podršku ovim divnim mladićima.

Nastup mladih Dinaraša na U-10 turniru u Danilu

Na Jubilarnom U-10 turniru u Danilu na kojem je nastupilo 16 momčadi “špigeti” NK Dinare su zabilježili jednu pobjedu i dva poraza.

Treba kazati da je momčad NK Dinara bila sastavljena od djece koja su bila uvjerljivo najmlađa na turniru. Rezultati “špigeta” NK Dinare:

NK Omiš – NK Dinara 4:0; Otvorena škola nogometa GNK Dinamo Zagreb – NK Dinara 2:0 i NK Dinara – NK Murter 2:1.

Pobjednik je ekipa NK Došk iz Drniša pojačana s nekoliko igrača iz splitskog bazena. Posebno treba pohvaliti organizatore turnira u Danilu koji su se potrudili da se djeca osjećaju jako ugodno.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik