• Naslovna
  • Društvo
  • Dogodio se Čarobni svijet na Marunuši; Gradonačelnik: Ponosan sam na grad u kojem živimo

Dogodio se Čarobni svijet na Marunuši; Gradonačelnik: Ponosan sam na grad u kojem živimo


Cjelodnevno druženje i dobra zabava te odličan odaziv i atmosfera obilježili su današnji susret na Marunuši koji je organizirala Udruga Čarobni svijet u okviru humanitarne akcije “Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova”.

Radionice, druženje s klaunom, jahanje na konjima udruge Grabarije, pjesma i ples, sve je to bilo na raspolaganju najmlađim sugrađanima koji su uživali na kninskom izletištu uz Krku.

Na Marunuši je bio i kninski gradonačelnik Nikola Blažević.

– Osobno sam sudjelovao u ovom veselom događanju i doista bio ponosan na grad u kojem živimo. Anita, Dražen te brojni njihovi suradnici i prijatelji još jednom su pokazali da se s malo novca i puno srca, energije i volje može napraviti izuzetno puno. Iskreno se nadam da će manifestacije poput ove polučiti znatno jači efekt od planirane gradnje atletske staze za mlade kninske atletičare. Ovakvim inicijativama udaraju se temelji za sretnije i perspektivnije okruženje svih onih koji su Knin izabrali za mjesto svog življenja. I, na kraju, hvala svakom vrijednom volonteru koji je zaslužan za današnje druženje uz Krku – napisao je na svom facebook profilu gradonačelnik Blažević

Foto: Nives Hladnić/HRT Centar Knin; Nikola Blažević; Inga Kukolj

 

Izbornik