Dvije pobjede i remi mlađih uzrasta NK Dinare


Grb-NK-Dinare_1Piše: Miroslav Čalić

MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – NK VODICE 5:0 (2:0)
Strijelci: Mato Bagavac (2); Anđelo Štrbac (11m); Antonio Matić (1 )i Ivan Tavić.

U jednosmjernoj utakmici u kojoj su se domaćini od samog početka nametnuli kao favorit,vidjela se razlika u kvaliteti, koja je na kraju rezultirala visokom pobjedom, mada, ruku na srce, domaćin se propisno ispromašivao. Pohvala cijeloj momčadi,a osobito Bagavcu čija je forma očigledno u usponu.

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – NK VODICE 5:0 (2:0)
Strijelci: Filip Glavočević (2); Danijel Karna (2) i Luka Vugrek.

U posljednoj prvenstvenoj utakmici pioniri NK Dinara su visokom pobjedom potvrdili osvojeno prvo mjesto u ŽNL. Mada se ušlo lagano u utakmicu gosti nisu imali snage niti mogućnosti da bi eventualno mogli ugroziti domaću momčad. Treba odati priznanje cijeloj ekipi koja je rutinski odradila utakmicu, a gostujući golman Luka Barižon je obranio niz teških udaraca tako da je spasio svoju ekipu od još težeg poraza.

KADETI: NK DINARA – NK ZADAR 2:2 (1:1)
Strijelci: NK Dinara: Toni Blažević i Josip Boras
NK Zadar: Jakob Ugarković i Joško Mitrović

U utakmici između prvoplasiranog (NK Dinara) i drugoplasiranog (NK Zadar)
na tablici, ljubitelji najljepše sporedne stvari na svijetu mogli su uživati. Istinski derbi je donio strast, nepoštednu, ali fer borbu i niz zanimljivih detalja i obrata gdje se do posljednjeg momenta domaćin trudio da dođe do pobjede. Kadeti NK Dinara su pokazali karakter jer su dva puta gubili, ali su se vraćali u igru. Na kraju možemo reći,da je rezultat realan mada ostaje žaljenje zbog primljenih zgoditaka, jer već po tko zna koji put primaju “lagane” golove. Momcima se nema što prigovorit, ostavili su dušu na terenu, preorali cijeli teren i pokazali kako se bori za matični klub. Do kraja ostaju tri kola i nastavlja se mrtva trka za prvaka u kojoj pored ova dva takmaca još iz prikrajka vreba NK Dalmatinac( Crno) kome je današnji rezultat najviše odgovarao.

Utakmica tića: NK Dinara – NK Vodice nije odigrana zbog vremenskih nepogoda.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik