• Naslovna
  • Društvo
  • Gradsko vijeće: Anita Ercegovac nova ravnateljica vrtića Cvrčak

Gradsko vijeće: Anita Ercegovac nova ravnateljica vrtića Cvrčak


Aktivistica i predsjednica udruge Čarobni svijet Anita Ercegovac nova je ravnateljica Dječjeg vrtića Cvrčak.

Rješenje o imenovanju usvojilo je danas kninsko Gradsko vijeće i to na temelju prijedloga Upravnog vijeća vrtića. Na natječaj su se još javile dosadašnja ravnateljica Zdenka Pelikan i Mara Barić.

Gradsko vijeće usvojilo je i Operativni program aktivnosti Grada Knina za ljetnu sezonu kao i Program pripremnih i provedbenih aktivnosti za turističku 2016. godinu na području Grada Knina. Izvjestitelj za oba programa bio je zapovjednik Stožera Civilne zaštite Grada Knina Slaven Ivić.

Vijeće je usvojilo i Izvještaj o radu Pododsjeka za komunalno redarstvo u prošloj godini kojega je podnio voditelj tog Pododsjeka Jure Zečević.

Kninski parlament donio je i Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika.

Ovom dopunom i izmjenom izbrisana je kategorija “viši savjetnik” s koeficijentom 2,80 te su na taj način ukinuta radna mjesta višeg savjetnika za društvene djelatnosti i socijalnu skrb te višeg savjetnika za europske integracije i EU fondove.

Istovremeno, dodana su nova radna mjesta i to višeg stručnog suradnika za obrazovanje, kulturu i socijalnu skrb te višeg stručnog suradnika za europske integracije i EU fondove s koeficijentom 2,40.

Vijećnik SDP-a Mirko Antunović komentirao je kako izmjene i dopune nemaju viziju nego se prilagođavaju nekome ili nečemu. Gradonačelnik Nikola Blažević odgovorio mu je kako odluka prevenira buduće okolnosti i u smislu ljudskih i financijskih resursa.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet.

Izbornik