Slaven Ivić imenovan u Upravno vijeće NP Krka


Zamjenik kninskog gradonačelnika Slaven Ivić imenovan je u Upravno vijeće Javne ustanove Nacionalni park Krka. Kninskog dogradonačelnika u Upravno vijeće imenovao je ministar zaštite okoliša i prirode, Slaven Dobrović.

Svoje imenovanje Ivić vidii kao potvrdu borbe i lobiranja za Knin od strane saborske zastupnice, Kninjanke Josipe Rimac, izjavio je za Huknet.

– Moje imenovanje u Upravno vijeće NP Krka je potvrda lobiranja i “borbe” za grad Knin naše saborske zastupnice Josipe Rimac. Istina je da Knin u prethodnim sazivima Upravnog vijeća nije imao svog predstavnika te stoga ovo meni predstavlja čast, ali i veliku obavezu. Izvor rijeke Krke je u Kninu, sve ljepote započinju u Kninu i zapravo ja volim reći da je srce Nacionalnog parka u Kninu. Iz tog razloga svoje imenovanje u Upravno vijeće NP Krka shvaćam kao obavezu da se još intenzivnije i aktivnije uključim u zaštitu prirode, očuvanje čistog okoliša i promociju prirodnih ljepota i kulturno povijesne baštine, prvenstveno područja s kojeg dolazim, a to je Knin, ali i svih drugih krajeva naše županije – kazao je za Huknet Slaven Ivić.

Uz kninskog dogradonačelnika u Upravnom vijeću NP krka imenovani su pročelnica Odjela za zaštitu prirode i komunalnih poslova Šibensko-kninske županije, Sanja Slavica Matešić te predsjednik ŽO Loza, Ivica Ledenko.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik