U subotu humanitarna akcija “Najbrži Kninjanin/ka”


Tekst i foto: Anita Ercegovac, predsjednica udruge Čarobni svijet

Već tradicionalna utrka koju organizira Atletski klub “Sv. Ante” Knin, ove godine će se održati u sklopu humanitarne akcije “Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova”. U subotu 23. travnja, u 18:00 sati, na igralištu NK Dinara, organizatori će posjetiteljima priuštiti dobru zabavu i sportsko-rekreativne aktivnosti kroz osmišljeni program. Između ostalog u programu sudjeluju članovi AK “Sveti Ante”, djeca i roditelji udruge “Čarobni svijet”, DFA KUD-a Kralj Zvonimir, Društvo sportske rekreacije “Kretanjem do zdravlja”, UOSI Sv. Bartolomej. Posebnu podršku akciji dat će Grad Knin sa svojom ekipom za štafetu, a zajedničkom snagom idemo prema ostvarenju humanih ciljeva za dobrobit zajednice!

Pozivamo sve građane da nam se pridruže u druženju, ali i natjecateljskom dijelu programa kako bi zajedno s organizatorima pokrenuli val pozitivne energije. Za najbrže trkače predviđene su i zanimljive nagrade.

Podsjećamo da humanitarna akcija traje od 15. ožujka do 15. lipnja 2016. godine. Primarni cilj akcije je stvaranje jednakih uvjeta za kninske atletičare koji godinama postižu vrhunske rezultate u neadekvatnim uvjetima. Dugoročni cilj je stvaranje uvjeta za bavljenjem sportom budućih generacija te stvaranje uvjeta za organizaciju atletskih natjecanja kroz koje bi ujedno promovirali i grad Knin.

Broj računa na koji možete dati svoj doprinos akciji je:

IBAN HR0423300031559089070

Svaki, pa i najmanji iznos pomiče ljestvicu bliže cilju i konačnom uspjehu akcije.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik