Izvještaji s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Grb-NK-Dinare_1Piše: Miroslav Čalić

MLAĐI PIONIRI: NK DINARA – NK JOSO BEGO 1:3 (1:2)
Strijelci: Mato Bagavac (NK Dinara); Elvis Letaj x 3 (NK Joso Bego)

Po drugi puta u tjedan dana dječaci NK Dinara su izgubili domaću utakmicu, ovog puta od prvoplasirane momčadi iz Zablaća koja je pokazala zašto se nalazi na vodećoj poziciji. U svojim redovima imaju igrača koji na ovoj razini čini razliku (Elvis Letaj) i koji se postignutim” hat-trickom” pobrinuo za velika tri boda,koja će im u konačnici donijeti titulu naslova u ŽNL. Domaćinu ostaje žal za promašenim prilikama i nada da će u narednim utakmicama polučiti bolje igre i rezultate.

STARIJI PIONIRI: NK DINARA – NK JOSO BEGO 11:1 (2:0)
Strijelci: Glavočević x 5; Danijell Karna x 2; Luka Vugrek x 2; Srećko Karna x 1 i Igor Marčetić x 1 (NK Dinara); Ljubić Lovre (NK Joso Bego).

Pioniri NK Dinara su ostavili srce na terenu, a pri tome pokazali raskošni talent koji ih krasi. Sve je štimalo u domaćim redovima od protoka lopte do realizacije. Svakako da pored cijele momčadi koja je bila disponirana za igru, treba spomenuti domaćeg kapetana Filipa Glavočevića koji je postigao pet zgoditaka. Ovom pobjedom pioniri su izbili na prvu poziciju koju ne misle ispuštati do samog kraja.

KADETI: NK DINARA – NK ZAGORA 8:2 (5:1)
Strijelci: Toni Blažević x 3; Popović; Boras; Jurić-Ćivro; Milić i Tomić (NK Dinara);
Josip Rajčić x 2 (NK Zagora).

Kadeti i dalje melju sve ispred sebe,mada na današnjoj utakmici je bilo i oscilacija.Kuriozitet je da su prva dva gola pala izravno iz kornera(Popović i Tomić).Poslije toga “špina” se otvorila i do kraja poluvremena pala su još tri zgoditka.U nastavku hvale vrijedno je spomenuti tri prekrasna gola Blaževića.Gosti su uzeli ponuđeno i postigli dva zgoditka,po jedan u svakom poluvremenu.Bila je ovo dobra najava za iduće kolo i susjedski derbi sa NK Došk iz Drniša.

TIĆI: NK DINARA – NK MURTER – utakmica nije odigrana jer gosti nisu doputovali.

Natjecateljska komisija će tijekom tjedna registrirati utakmicu 3:0 za domaćina sukladno propozicijama natjecanja.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik